Novembertocht vrijdag 17 nov 2023

Op vrijdag 17 november 2023 van 8u tot 15u organiseren we onze jaarlijkse Novembertocht. De startzaal in OC De Schouw blijft open tot 18u. Onze rustpost is zoals steeds in wat "De Radar" wordt genoemd. De radar is eigenlijk een communicatiemast op een gewezen militair domein, dat werd omgebouwd tot jeugdverblijf en kampplaats van de scouts.

Lees meer over de parcours op onze website
Info voor onze leden en nieuwe-leden:
– Onze Novembertocht is tevens de dag waarop we aanwezig zijn met ons secretariaat om onze leden de gelegenheid te bieden hun inschrijving voor 2024 in orde te brengen en/of de documenten op te halen. Nieuwe leden kunnen die dag ook inschrijven.
– Ook kunnen de prestatiebladen nog binnengebracht worden.
– Tevens kan er worden ingeschreven voor ons clubfeest op zon 26 nov 2023.
– Ook inschrijven voor onze treinuitstap naar Sint-Truiden op zon 17 dec 2023.
– Betalen met Payconiq is mogelijk en is ook aan te raden.

In de startzaal is er opnieuw een chocoladeverkoop ten voordele van PID, een ongeneeslijke zeldzame immuunziekte. PID staat voor primaire immuundeficiëntie.
Deze actie gaat uit van Shauni, die lijdt aan deze ziekte. Zij is de dochter van onze wandelvriend Rudi Vanwalleghem, die lid is van onze wandelclub.

Nog niet ingeschreven voor onze komende activiteiten?

Alle informatie kan je vinden in ons laatste Clubblad.

- Inschrijven voor ons clubfeest van zon 26 nov kan tot uiterlijk zondag 20 november 2023.
- Inschrijven voor onze wandeluitstap naar Sint-Truiden van zon 17 dec 2023 kan tot uiterlijk zondag 10 december 2023.

- Ook een uiterste belangrijke datum: indienen prestatiebladen uiterlijk op onze Novembertocht van 17 november 2023.
- Inschrijving verlengen best vóór eind december 2023.

Opnieuw is er chocoladeverkoop tijdens onze Novembertocht op vr 17 nov 2023 ten voordele van PID

CHOCOLADEVERKOOP tijdens onze VELDTOCHT op zat 7 okt 2023 ten voordele van PID
Deze actie gaat uit van Shauni, die lijdt aan deze ziekte. Zij is de dochter van onze wandelvriend Rudi Vanwalleghem, die lid is van onze wandelclub.
Steunen jullie mee in de strijd tegen de ongeneeslijke, zeldzame immuunziekte PID (= primaire immuundeficiëntie)? Samen de onwetendheid doorbreken & zorgen voor meer levenskwaliteit, dit kan door de aankoop van ambachtelijke chocoladeclowns. …

Lees meer

Waar komen onze inkomsten vandaan en waar besteden we die aan.

Het is geenszins de bedoeling van onze vzw om winsten te maken. Het geld dat wij ontvangen gebruiken we voor onze werking, onze activiteiten, onze leden en medewerkers. In het verleden werd er een spaarpotje aangelegd als reserve voor het geval er zich iets onverwachts zou voordoen. De opkomst tijdens onze wandeltochten hangt sterk af van de weersomstandigheden en onze inkomsten zouden wel eens wat minder kunnen zijn of in het slechtste geval tot een verlies kunnen leiden.

In 2022 hadden we een klein overschot van net geen 2000 euro.
Hoe we dit jaar zullen afsluiten, valt nog af te wachten door de kosten van ons clubfeest en de geschenken. We publiceren begin 2023 opnieuw zo'n overzicht.

Zoals je kan opmaken uit de grafiek halen we het grootste gedeelte van onze inkomsten uit het inschrijvingsgeld en de verkoop tijdens onze wandeltochten. Dit mede dank zij de inzet van onze enthousiaste medewerkers. Graag voorzien we dan ook voor onze medewerkers een bescheiden maaltijd op het einde van een werkdag.

Een derde van onze uitgaven gaat naar de aankopen en kosten van onze wandeltochten.
Iets meer dan de helft van onze uitgaven gaat naar onze leden en medewerkers voor onze wandeluitstappen, ons clubfeest, ons Stapperskrantje, eten en drank medewerkers, traktaties en geschenken, clubkledij, .

Waar gingen onze leden in 2023 wandelen?

Wie geïnteresseerd is, kan hier het overzicht vinden.
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet